Referenser

Sortera referenser:

OM StarMobility

Vi erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för dig med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem. 

Fantasifull design för barn och lekfulla vuxna

Ejvors produkter är tillverkade med kärlek till kreativitet och skapande. Och till livet! Företaget älskar att kombinera roliga, härliga mönster, illustrationer och färger på ett kreativt och lekfullt sätt. Precis som vi på Direktonline gör när det kommer till webben!

Webbshop för privatkund och återförsäljare

Redan år 1870 startade Emil Bräutigam företaget Bräutigams. Emil föddes 1837 och kom från den lilla staden Sömmerda i landskapet Thüringen i Tyskland. Redan som sjuåring, år 1845, började han att arbeta i ett litet bageri i staden.

En av Sveriges ledande leverantörer av råvaror och ingredienser till livsmedels- och foderindustrin har fått en ny representativ och modern hemsida.

Alice är dietist, Yannick är kock. Med rötterna i den franska matkulturen, erbjuder Déli On Bread dig deras hängivna expertis i näringsriktiga hantverksmässigt tillagade mackor och sallader.

På deras hemsida kan du beställa enkelt och få dina varor levererade direkt till kontoret!

På Lean Marine\'s nya webbsida har vi förutom en tydlig översikt även gjort en layout som utnyttjar skärmens fulla bredd - självklart mobilanpassad!

ALESCO INDUCTION HEATERS

Alesco was founded in 1998 as a development company by Neil Mc Cartney as he had a vision of developing mobile induction heaters that would replace the open flame in mechanical workshops.

STUDY ABROAD

Vi hjälper dig att hitta den utbildningsväg som är rätt för just dig. I de olika ämnesområdena kan du läsa om vad ämnet innebär och vilka inriktningar som finns. Under destinationer kan du läsa mer om de olika länderna och där hittar du även de universitet som finns just där.

En gård fylld av liv & rörelse

Vi är en familjär verksamhet som tillsammans driver en hästgård utanför Kungsbacka i väst. Vi bedriver utbildning i olika former för hästar & människor men också event & uthyrning. Just nu är sidan under uppbyggnad, precis som gården. Varmt välkommen att kontakta oss för förfrågningar eller funderingar, eller varför inte komma förbi på en kaffe?

Lilla Rummet i Göteborg

Vårt motto är att ge service och glädje när man kommer till oss.
Vi säljer fina leksaker och roliga saker av bästa kvalité.
Leksaker som lär barnet nya saker.
Leksaker som är säkra och giftfria.
Roliga och nya produkter som ni inte hittar överallt! Inredning och design.
Välkomna till Lilla Rummet i Göteborg.
Önskar Anne med personal

VARMT VÄLKOMMEN

Mr P är en mötesplats för er som vill sitta ner och avnjuta en god måltid eller bara ta en drink tillsammans. En modern restaurang med smakinfluenser från hela världen. Här byts den traditionella måltiden ut mot ditt val av små och stora rätter, perfekt för alla kring bordet att dela. Bordsbokning för större sällskap via telefon +46 31 16 09 80. Varmt Välkomna! 

RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS

JE Rekrytering jobbar med att hjälpa företag och personer att hitta nya  medarbetare och nya jobbkarriärer som är utvecklande för både företaget och individen. Detta gör vi genom att erbjuda tjänster inom framförallt olika chefsbefattningar och specialistroller  inom affärsområdena Entreprenad, Teknik, Industri samt Sälj.

Saxå Bruk mellan Grythyttan och Filipstad vackert beläget vid sjön Saxen och dess historia går tillbaka till senmedeltiden. Carl Jan köpte Saxå Bruk 1984 och har nu restaurerat herrgården, ett flertal byggnader samt parken till sitt ursprungliga skick.

Carl Jan har öppnat Saxå Bruk för besökande och välkomnar alla att bo här eller delta i sina evenemang.


”Ny elegant och lättnavigerad hemsida samt lätthanterlig nyhetsbrevsfunktion för Saxå Bruk har visat ett bra resultat på kort tid. Verktygen för hemsida och nyhetsbrev är lätta och enkla att arbeta med. Det är en fröjd att arbeta med Direktonline.se ”

 - Benny Skyttman, Driftansvarig på Saxå Bruk

Galleri Backlund ligger i hjärtat av Vasastan och har ett stort utbud av kända och mindre kända konstnärer. Den nya hemsidan lyfter på ett elegant vis fram både kommande och pågående utställningar samt ett urval av konstnärer. Naturligtvis är den även mobilanpassad för besökare på språng!

Buon Appetito!

Efter en lång och framgångsrik fotbollskarriär bor jag idag i Italien. Här delar jag med mig av den Italienska matkulturen i en serie utvalda produkter under namnet Glenn Strömberg Collection / Collezione Italiana.

\"Jag är ingen kock, men tycker väldigt mycket om god mat. Under alla mina år i Italien har det italienska köket varit generöst mot mina smaklökar. Jag har under en hel del resor haft förmånen att konstatera att det italienska köket faller mig bäst i smaken. I mina ögon är det nummer ett.\"  - Glenn Strömberg

ARBETSUTBILDNINGAR

Det senaste och smidigaste sättet att hålla personalen uppdaterad på kravutbildningarna Liftutbildning, Truckutbildning (a+b), Fall skydd, Säkra lyft samt allmän Ställning 2-9m.

Ett gott anseende är en förutsättning för dig och oss.

Tvåtumfyra startades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn, som en förtroendefull, inspirerande och kreativ byggpartner. Vårt goda anseende skapar en förutsättning för att både behålla och attrahera kunder.

Spännande projekt åt Härryda kommun

Som elkund hos oss får du förnybar el från vattenkraft. Härryda Energi är miljödiplomerat och är måna om att bedriva sin verksamhet på ett miljömässigt bra sätt. Härryda Energi AB bildades 1987 och är ett bolag som i sin helhet ägs av Härryda kommun.

Ryds - Made in Sweden

I Ryds historia ligger ett djupt förankrat arv av arbete med glädjespridande produkter. Produkter som för många människor har inneburit ett rikare fritidsliv. Den tid som alla behöver för att ge styrka, hälsa och avslappning. Ryds produkter öppnar dörren mot naturen med spännande hav, unika skärgårdsmiljöer och spegelblanka insjöar. Produkter som stimulerar familjeliv och social gemenskap.

Investorstipendiaternas alumninätverk

Medlemskap i Investor Chamber Alumni ges till Investorstipendiater som tjänstgjort vid Svenska Handelskammaren i London eller i Düsseldorf. Syftet med Investor Chamber Alumni är att sprida Investors namn och öka dess goodwill, verka för ett ökat utbyte mellan nuvarande och tidigare stipendiater samt sprida information om Investorstipendiet. Vi på Direktonline är stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa dem lyckas med detta.

VÄLKOMMEN TILL SK MAT & MÄNNISKOR

Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Här serveras mat och dryck med avstamp i den svenska mat och smaktraditionen. Menyn är baserad på ett femtontal rätter där vi har satt ihop tre olika smakmenyer med passande paket av drycker. Rätterna bygger mycket på råvaror från vårt närområde och tillagas mitt i vår matsal i ett helt öppet kök utan väggar - en upplevelse för alla sinnen! Boka bord här

 

 

OM OBOYA HORTICULTURE

Oboya Horticulture-koncernen har dotterbolag i Kina, Polen, Norge, Kenya, Danmark och Sverige. Totalt består koncernen av sexton bolag med en koncernomsättning om ca 350 MSEK. Oboya Horticulture-koncernen har vuxit kraftigt sedan 2014, organiskt och genom förvärv.

Brinnande intresse för belysning

Med noggrant utförda ljusberäkningar säkerställer STRIHL lägsta möjliga investeringskostnad samt driftkostnad. Varje enskild belysningsanläggning optimeras för bästa möjliga slutresultat. För att vinna kundernas förtroende behövdes därför en seriös profilering på nätet.

 

Home Fashion

Hos Home Fashion hittar man det mesta för hemmet, och nu även på nätet. Med ehandel som komplement till den fysiska butiken har man markant ökat sin räckvidd och når nu hela vägen in i hemmen.

Home Fashion har precis som vi stor passion för färg, form och användbarhet vilket gjorde detta projekt till ett riktigt lyckat samarbete!

RIGHT TIME AND PLACE

Peter Anderson är en modern och global PR-konsult som KAN digital kommunkation. Vikten av en bra hemsida är något Peter verkligen förstår, därför ställde han höga krav på vårt engagemang och det kommande resultatet.

Eksta Bostads AB som är Kungsbacka kommuns bostadsföretag behövde en ny portal för sina hyresgäster, som finns i cirka 2.700 hyresrätter samt äldreboenden, förskolor och skolor med mera. Vi på Direktonline har nöjet att presentera den färdiga lösning som blivit mycket uppskattad av besökarna.

AntikWest

Ledande butik för kinesiska antikviteter med butik i Göteborg och Beijing. 

Antikt kinesiskt porslin, keramik, möbler, mattor mm. Värderingar och försäljningsuppdrag med bästa resultat.

El på hemmaplan

Varbergsortens Elkraft är en ekonomisk förening som ansvarar för elnätet till 11 000 kunder i stora delar av Varbergs och delar av Marks kommun. Dotterbolaget Varbergsortens Elförsäljning AB levererar el från enbart förnybara elkällor.

ICtech - det intelligenta valet

Oavsett om du är kund eller söker ett spännande jobb kan du lita på att ICtech är det självklara valet för teknikkonsulter.  Vi är ambitiösa och vi vill växa genom att erbjuda marknadens bästa konsulter en möjlighet att utvecklas. Vår övertygelse är att det är vad som gör oss attraktiva för våra kunder.

Sophisticated technology at a competitive price

The well-proven Osstera products are characterized by Swedish premium quality and a competitive price. Designed to suit every clinical situation, the Osstera system comes with five different prosthetic interfaces.

Ett snabbt växande rekryterings - och bemanningsföretag

Vi tror att bredd skapar möjligheter, både för dig som kund och för dig som kandidat. Vår målsättning är att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Just därför är det så viktigt för oss att vara flexibla, närvarande och tillgängliga i relation till kund och kandidat.

 

The House of Fair Trade är ett import- och grossistföretag som är 100% Fair Trade. Sånt gillar vi och därför var det riktigt roligt att vi fick hjälpa dem att ta fram deras nya e-handel.

Carl-Jan Granqvist

En färgstark och spännande person som bär på en mängd kunskaper och en mycket bred erfarenhet. Carl Jan Granqvist håller gärna föreläsningar inom måltid och håller i vinprovningar. I sina föreläsningar delar han med sig av sina erfarenheter som entreprenör och gästgivare såväl som på uppbyggnaden av internationella nätverk och deras påverkan på måltidens innehåll.

Besök en av alla de hemsidor vi hjälpt Carl-Jan att ta fram!

Elvans Tandläkare huserar på Eriksbergstorget i toppmoderna renoverade lokaler.

Delaktighet, personlig utveckling, kunskapsutbyte, gemenskap. Vi som arbetar på ElvansTandläkare tycker att vi har en fantastisk arbetsmiljö, dessutom i smarta och vackra lokaler.

We are Fortex

Since founded in 1980, Fortex continues to serve as a unique trading company within the global market of forest products. The unique piers of our company are built on individual values and people conducting business in ways that have been characterized by founder Bertil Fritzell. Integrity, efficiency, professionalism, flexible sustainability and independence are the pillars of our trade.

Advokat Peter Carlström är inriktad på brottmål och ekobrottmål. Hans nya sida är resposiv och mobilanpassad ger ett seriöst uttryck. Den har en användarvänlig och lättförståelig struktur.

Med sina två butiker och numera även en fullfjädrad webbshop är Unanders Motor en av våra nordligast och mest fartfyllda kunder!

Låt oss presentera Key4Living - en stilren mäklarportal för enkel publicering och utannonsering av lägenheter samt  bostäder runt om i Europa. 

Om Lamphuset

Lamphuset har varit verksamt inom hembelysning i över 40år.
Vi finns representerade med 2 stycken fysiska butiker i Göteborgs området.

Det kompletta gardencentret med det lilla extra

Åkrabergs trädgård är ett familjeföretag som ligger där Viskan flyter ut i Kattegatt. I de sju växthusen odlas amaryllis, tulpaner, påskliljor, sommarplantor,tomatplantor, chili mm. Under senare tid har dammar med växter och fiskar blivit något av en specialitet för oss.

Upp mot skogsbrynet ligger Nasareths miniby, som består av 38 hus i modell 1:7. Varje sommar besöks minibyn av över 100 bussar.

Vi på Affärsinsikt hjälper dig med nödvändiga förändringar som gör skillnad för din långsiktiga lönsamhet. Vi bidrar till utveckling av erbjudande, säljorganisation och varumärke. Från analys, strategi och handlingsplan till delaktighet i genomförandet.

VÄLKOMMEN!

Namnet TOSO kommer från det japanska risvin gjort på läkande örter, som framför allt dricks för att rensa ut det gamla, göra plats för det nya och kunna rikta blicken framåt. Något som symboliserar precis det vi vill uppnå med TOSO – att skapa en unik, modern men också tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum. Vi önskar dig varmt välkommen!

GÖTAPLATSGRUPPEN RESTAURANGER

Vi älskar upplevelser utöver det vanliga.

 Götaplatsgruppen är en av Sveriges ledande nöjes och kommunikations-koncerner som bedriver verksamhet inom restaurang, catering, event, film, digital media och säljbemanning.

Kungen av elinstallation och projektering

Linback AB har funnits sedan början av 2008. Vi är breda inom elinstallation och projektering. Hos oss står alltid kunden i fokus. När du känner att du vill ha en komplett installation med hög kvalitet och bra dokumentation är det till oss du ska vända dig.

WELCOME TO GOTHENBURG\'S BEST OUTDOOR DINING!

GP\'s readers have had their say - Bar Himmel at Götaplatsen is Gothenburg\'s best outdoor restaurant and bar. After a few weeks of nominating and voting, it was clear on Saturday July 19, 2014 - Bar Himmel at the top of the art museum and the stunning views of Avenyn is the winner. We thank everyone who voted in our favour and welcome old and new guests to our wonderful outdoor terrace.

Vänlighet, ödmjukhet och expertis inom naglar, fransar och vax!

ETT FÖRETAG MED GOD SMAK

Allt du behöver av kött och chark till din restaurang, från en leverantör. Oavsett inom vilken nisch du verkar med din restaurang, håller du säkert med om att det är en fördel att kunna få allt du behöver från en leverantör och en leverans. Det kan vi erbjuda dig.

KONTROLLMETOD

INSTRUMENTLEVERANTÖR MED PERSONLIG SUPPORT

VI LEVERERAR SÄKERHET FÖR BÄTTRE AFFÄRER OCH EN TRYGGARE VARDAG

Move 4 You är ett flyttföretag i Göteborg med lång erfarenhet av både flytt, flyttstäd, montering och magasinering.

Nu är deras hemsida lika modern, mobil och flexibel som dem själva!

Kvalificerade rekryterings - och konsultuppdrag

Onehire AB arbetar med kvalificerade rekryterings - och konsultuppdrag i västra och södra Sverige kontor finner du i Göteborg och Kungsbacka men kan med dagens teknik och med Intelliplan integrerat på sajten så kan dom även åta sig uppdrag i hela Sverige.

Precis som DirektOnline så erbjuder Onehire skräddarsydda unika lösningar för varje kund.

IT-säkerhet på högsta nivå

Ciptor arbetar med IT-säkerhet på ett sätt och en nivå som får tankarna att gå till en James Bond-film. Kraven på att ha en professionell, snygg och givetvis säker webblösning gav oss på Direktonline möjligheten att visa vad vi går för!